ЧАС ПІДБИВАТИ ПІДСУМКИ

26 грудня 2022 року

Завершується перший семестр 2022 - 2023 навчального року. Цей період приніс нам неприємні зміни, яких ніхто не очікував навіть у найстрашнішому сні. Дистанційна та змішана форми навчання мали свою специфіку: ми проводили заняття в укритті, навчились спокійно реагувати на сигнал повітряної тривоги, виконувати домашнє завдання при свічках, без мобільного зв’язку та інтернету.

Незважаючи на всі негаразди, ми вчимось і досліджуємо, творимо і мріємо, розвиваємось і любимо. Саме творчі здібності здобувачів освіти групи МД-21 розкрились наповну на останньому занятті з української мови під час демонстрації власних проєктів.

Проєктна діяльність є вагомою складовою інтерактивного навчання. Вона є досить ефективною саме на підсумкових заняттях, адже дає змогу узагальнити та систематизувати вивчений матеріал. Особливої уваги заслуговують роботи Качкур Вікторії, Вернигори Яни, Дем’янчук Ірини.

Щиро віримо та знаємо, що після канікул на студентів чекає немало цікавих завдань та вправ, які вони будуть виконувати під мирним небом незламної України!

 

 

Світлана ОЛЕКСАНДРЕНКО, викладач

 





Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook