Восьме засідання (03 грудня 2014 р.). Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України в 2014-2015 н.р.

3 грудня 2014 року

3 грудня відбулося засідання Постійнодіючої комісії з контролю за дотриманням правил внутрішнього розпорядку в гуртожитках НУБіП України в 2014-2015 н.р.
Порядок денний засідання наступний:
- порушення п. 3.5. розпиття спиртних та слабоалкогольних напоїв у гуртожитку та на його території та п. 1.8. порушення тиші з 22:00 год. до 07:00 год. «Інструкції щодо накладання дисциплінарних стягнень на мешканців гуртожитків-порушників правил внутрішнього розпорядку у студентських гуртожитках НУБіП України» студентами лісогосподарського факультету 1 курсу скороченого терміну навчання, 3 групи Белюшком М.П., Пархомюком В.М., Бабяком А.С., Толочиком В.А. та Шаргородським В.В.
В кінцевому підсумку засідання, комісія прийняла рішення щодо внесення до наказу на непоселення в гуртожиток з наступного навчального року студентів лісогосподарського факультету 1 курсу скороченого терміну навчання, 3 групи Белюшка М.П., Пархомюка В.М., Бабяка А.С., Толочика В.А. та Шаргородського В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook