Вітаємо переможців конкурсу краси на факультеті екології і сталого розвитку

6 грудня 2014 року

     На початку грудня на факультеті екології і сталого розвитку проходить традиційне свято краси. Цьогоріч у конкурсі із тематичною назвою «Навколо світу за 150 хвилин» взяли участь 12 пар учасників. Кожна з них, відповідно до таємного жеребкування, представляла певну країну: Україну, Нідерланди, Німеччину, Бразилію, Грузію, США, Грецію, Іспанію, Англію, Італію, Францію та Мексику.
     Конкурс-подорож проходив у чотири етапи. Першим було дефіле в українських народних костюмах, адже традиційно подорож стартує з країни, де народився і живеш, — з України. Під час дефіле ведучі — гіди нашого свята — познайомили журі та всіх присутніх в залі з учасниками конкурсу.
 

 

     До складу журі ввійшли заступник директора ННІ рослинництва, екології і біотехнологій Віталій Коваленко, завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк, незалежний консультант з краси Любов Горпинич, учасник гурту «Бардак» творчого об’єднання «Стольний Град» Євгеній Корзун, солістка гурту «Туристи» Галина Маняха та декан факультету Юлія Рибалко.
 

 

     Під час другого етапу розіграно ситуацію, коли всі присутні опинилися в міжнародному аеропорті «Бориспіль». А завдання учасників полягало в тому, щоб протягом трьох хвилин представити найяскравішу рису тієї країни, до якої вони, за умовами конкурсу, відлітали.
     Третій етап «Твій коник» був насичений різними жанрами. Учасники розкривали свої власні таланти: співали пісень, танцювали, декламували авторські поезії, інсценували жарти тощо.
 

 

     На заключному етапі всі присутні опинилися в самому серці Австрії — на віденському балу. Хлопці у стильних костюмах, дівчата у вечірніх сукнях подарували присутнім прекрасний вальс.


    За результатами конкурсу титул «Містер факультету» отримав студент 3 курсу 1 групи Олег Олюнін, а титул «Міс факультету» — студентка 1 курсу 2 групи Ольга Миронюк. Всіх учасників нагороджено подарунками від спонсорів та адміністрації факультету.


Юлія Рибалко,
декан факультету екології і сталого розвитку

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook