Розвиток міжнародної співпраці ННІ енергетики і автоматики з Познанським університетом наук про життя (Польща)

4 грудня 2014 року

              Листопад 2014 року завершився підписанням протоколу про сумісну міжнародну співпрацю між Навчально-науковим інститутом енергетики і автоматики НУБіП України і факультетом агрономії і біоінженерії Познанського університету наук про життя. Підписаний протокол є кроком подальшого розвитку системи освіти, науки і інновацій двох університетів - у Познані і Києві, згідно угоди між університетами.
             Протоколом співпраці передбачено низку процесів, які охоплюють - взаємне стажування студентів, аспірантів і викладачів, розробку спільних проектів у освіті (написання спільних навчальних посібників, монографій) і науці - підтримка і сумісне отримання наукових грантів, співробітництво в спільних науково-дослідних та інноваційних проектах у таких пріоритетних сферах, як створення гібридних енергетичних систем для сільськогосподарського сектору, автоматизації процесів і розвиток інтелектуальних систем управління, сумісна підготовка наукових статей, підтримка наукових видань, участь у наукових конференціях та ін.
             Міжнародна співпраця з Познанським університетом триває уже декілька років. У 2012 році студенти нашого партнера із Польщі на молодіжній науковій конференції в ННІ енергетики і автоматики вибороли 3 місце за рівнем виконаних і представлених наукових досліджень зі створення новітніх електротехнололгій.

к.т.н. Алла Дудник

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook