Кафедра іноземної філології і перекладу продовжує співпрацю з університетом Пардубіце

23 грудня 2022 року
  Нинішній рік став черговим етапом плідної співпраці кафедри іноземної філології і перекладу з університетом Пардубіце (Чехія), яка здійснюється у межах реалізації проєкту академічної мобільності Erasmus+. Варто зауважити, що цьогоріч завдяки участі у цьому проєкті шість студентів, що навчаються за освітньою програмою «Німецька мова та друга іноземна», отримали можливість навчатись протягом семестру у партнерському університеті.

   Наприкінці кожного року зазвичай підводять підсумки і окреслюють плани на новий рік. Тому візит до університету Пардубіце був не випадковим, адже для продовження співпраці, на яку налаштовані як ми, так і наші чеські партнери, потрібно визначити наступні кроки.
  Програма перебування в університеті Пардубіце була насиченою: пари й зустрічі зі студентами, участь у підсумкових зборах філософського факультету, а головне – детальне обговорення з координатором проєкту паном Яном Чапеком подальших можливостей щодо проєкту Erasmus+.

  Надзвичайно приємно було на всіх зустрічах відчувати підтримку героїчної боротьби українського народу. Свого часу університет Пардубіце одним із перших надіслав на адресу НУБіП листа з висловленням солідарності. На знак підтримки біля корпусу, де навчаються також і наші студенти, майорить прапор України.
  Дякуємо ректорату за сприяння у реалізації програми академічних обмінів і сподіваємось, що можливістю участі в ній скористаються не тільки нинішні, але й наші майбутні студенти.

Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook