Гуманітарії прозвітували про виконання науково-дослідних робіт

7 грудня 2022 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України від 06.10.2022 №699 «Про підготовку звітів НДР за 2022 рік», 06.12.2022 на засіданні наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету заслухано звіти про стан виконання у 2022 році науково-дослідних робіт, що їх фінансує державний бюджет, та ініціативних науково-дослідних тем.

Керівники та виконавці НДР спрезентували членам комісії на чолі з деканом гуманітарно-педагогічного факультету Інною Савицькою наукові здобутки, ознайомили з фактичними результатами роботи щодо запланованих у 2022 р. та перспективами досліджень на наступний рік.

 

 

У зоні особливої уваги комісії були питання, пов’язанні з одержаними результатами за показниками, які є пріоритетними для університету як закладу дослідницького типу, а саме: кількість статей за темою, опублікованих у виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах даних Scopus і Web of Science, монографій, написаних мовами Європейського Союзу, грантів тощо.

  

Загалом на гуманітарно-педагогічному факультеті у 2022 р. виконували 12 науково-дослідних робіт.

 

 

Цьогоріч остаточні звіти подали д-р психол. наук, проф. Віталій Шмаргун за темою «Психологічні особливості розвитку стресостійкості студентів в умовах соціальних трансформацій» та канд. іст. наук, доц. Олена Кропивко за темою «Вивчення соціально-економічного та суспільно-політичного розвитку України: аграрний аспект». 

  

  

  

  Решту НДР буде продовжено наступного року, розпочато й нові проєкти.

Комісією встановлено, що всі науково-дослідні роботи на гуманітарно-педагогічному факультеті виконано на належному рівні відповідно до робочих планів і програм, кількісні показники одержаних результатів відповідають запланованим; звіти про виконання НДР рішенням наукової ради факультету затверджено. Вітаємо наукові колективи і плануємо нові дослідження. 

 

За матеріалами  офіційної веб сторінки факультету

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook