Виховна година «Зимова сесія в умовах воєнного стану»

6 грудня 2022 року
6 грудня відбулося засідання гуртка «Економіст».

         Керівник гуртка Степасюк Л.М. наголосила на тому, що  розпочалася екзаменаційна сесія. Вона зазначила, що заздалегідь керівництво Університету подбало про належну організацію завершення  навчального року, з урахуванням ситуації з енергозабезпеченням, можливих тривалих повітряних тривог внаслідок російських обстрілів. Так, науково-педагогічні працівники отримали рекомендації щодо можливих алгоритмів дій на випадок непередбачуваних обставин. 

Всі екзамени проводяться згідно розкладу засобами навчального порталу Elearn, оскільки ректорат організовує його аварійне живлення щоденно з 8.30 до 16.00.
 
 
Відчутною є допомога у вирішенні поточних питань з боку деканату, який  підтримує студентів і колег, цікавиться поточною ситуацією. Так само, завжди на зв’язку з усіма своїми викладачами та студентами  перебуває і завідувач кафедри економіки Байдала Вікторія Володимирівна, яка готова  підтримати, підказати, допомогти всім і кожному. Отож, академічна спільнота університету докладає зусиль аби забезпечити максимально сприятливі умови як для навчання,  так і для проведення зимової екзаменаційної сесії. 
 
 
 
Людмила Михайлівна побажала  студентам успішної сесії та всім нам якнайшвидшої перемоги, а до тих пір – терпіння, стійкості й не забувати допомагати тим, хто цього потребує. Все буде Україна!
 
Людмила Степасюк
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook