До уваги науковців! Оголошено конкурс науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням

16 листопада 2022 року
   Міністерством освіти і науки України оголошено конкурсний відбір науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням, виконання яких розпочнеться у 2023 році за рахунок коштів державного бюджету.

   Прийом документів − до 12 грудня 2022 року до 15 год 00 хв.
  Строк виконання науково-технічної розробки – до двох років, починаючи з 2023 р.

   На Конкурс подаються науково-технічні (експериментальні) розробки за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки, визначеними пунктами 2-6 статті 3 Закону України «Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки»:

  • інформаційні та комунікаційні технології;
  • енергетика та енергоефективність;
  • раціональне природокористування;
  • науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань;
  • нові речовини і матеріали.

   Учасники Конкурсу повинні підготувати відповідні документи:
1) Заявка (три оригінальних примірники), засвідчена підписами наукового керівника науково-технічної розробки та її авторів, керівника учасника Конкурсу та його печаткою (у разі наявності). Подання ксерокопій Заявки не допускається;
2) листи підтримки (один примірник - оригінал, два примірники - ксерокопії);
3) оптичний носій, який містить Заявку в електронному вигляді (у форматах *.с1ос та *.рбї) та скан-копії листів підтримки (у форматі *.рбї);
4) супровідний лист із переліком матеріалів, що подаються учасником на Конкурс, на бланку учасника Конкурсу, засвідчений підписом керівника учасника Конкурсу та його печаткою (у разі наявності);
5) лист на бланку учасника Конкурсу, засвідчений підписом керівника учасника Конкурсу та його печаткою (у разі наявності), в якому учасник Конкурсу підтверджує відсутність підстав для відхилення заявки учасника Конкурсу відповідно до пункту 5 критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання на проведення наукових досліджень, з технічний розвиток та інноваційну діяльність, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 118.
   Документи подаються у картонній папці з позначкою «Конкурс науково-технічних розробок за державним замовленням», на титульній сторінці якої вказуються пріоритетний напрям розвитку науки і техніки, назва науковотехнічної розробки, найменування учасника Конкурсу, прізвище, ім’я та по батькові наукового керівника.
   Документи для участі в Конкурсі надсилаються поштою на адресу:
Міністерство освіти і науки України, директорат науки та інновацій, проспект Перемоги, 10, м. Київ. Документи для участі в Конкурсі можна також залишити в поштовій скриньці біля служби охорони МОН за адресою: проспект Перемоги, 10, м. Київ.

   Телефони для довідок з питань Конкурсу:
(044) 287-82-30, (044) 287-82-66, (044) 287-89-23; (044) 287-89-17;
електронна адреса для листування: [email protected]
Документи учасника Конкурсу, що надійшли після зазначеного кінцевого строку, не розглядаються.

ВАЖЛИВО!

   У зв’язку з воєнним станом допускається подання учасником конкурсу зазначених документів в електронному вигляді на відповідну електронну пошту:
1) Заявка в електронному вигляді (у форматах *.doc та *.pdf);
2) скан-копії листів підтримки (у форматі * .pdf);
3) скан-копія супровідного листа з датою та вихідним номером із переліком матеріалів, що подаються учасником на Конкурс, на бланку учасника Конкурсу, засвідчений підписом керівника учасника Конкурсу та його печаткою (у разі наявності);
4) скан-копія листа (у форматі *.р<И) на бланку учасника Конкурсу, засвідченого підписом керівника учасника Конкурсу та його печаткою (у разі наявності), в якому учасник Конкурсу підтверджує відсутність підстав для відхилення заявки учасника Конкурсу відповідно до пункту 5 критеріїв оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання на проведення наукових досліджень, технічний розвиток та інноваційну діяльність, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 118.

   Усі перелічені документи надсилаються в одному листі одноразово з відповідною назвою листа до 15 год. 00 хв. 12 грудня 2022 року на відповідну електронну пошту:
[email protected] (інформаційні та комунікаційні технології);
[email protected] (енергетика та енергоефективність);
[email protected] (раціональне природокористування);
[email protected] (науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань);
[email protected] (нові речовини і матеріали).

   Документи, які надійшли в електронному вигляді, розглядаються тільки у разі їх надходження в паперовому вигляді.
  Детально з умовами конкурсу та порядком оформлення можна ознайомитись за посиланням:

https://mon.gov.ua/ua/nauka/nauka/derzhavne-zamovlennya-na-naukovo-tehnichni-eksperimentalni-rozrobki-ta-naukovo-tehnichnu-produkciyu

Володимир ОТЧЕНАШКО,
начальник науково-дослідної частини

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook