Ректорат: екзаменаційна сесія та звітна кампанія за рік

5 грудня 2022 року

5 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Завершується навчальний семестр, триває сесія. Враховуючи погодні умови, ситуацію на фронті можна констатувати, що початок навчання в серпні для старших курсів був правильним кроком. Разом з тим господарські служби, науково-педагогічний колектив продовжують підготовку до можливого блекауту в столиці.

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, підготовці ювілейного видання. Минулого тижня за ініціативи ректора, ректорату, профспілкової організації відвезений гуманітарний вантаж до Херсону. На завтра, 6 грудня, заплановані заходи на кафедри військової підготовки з нагоди Дня Збройних Сил України. 

Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко проінформував про підготовку до конференції трудового колективу. 

Голова Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на спортивних турнірах, які проходили вихідними днями. Запеклим виявився матч до Дня Збройних Сил України, в якому команда кафедри військової підготовки впевнено перемогла. Студентство також бере активну участь в зборі коштів на купівлю пікапа для військового підрозділу, який очолює наш заступник декана.

Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку звіту про діяльність університету в 2022 році.

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про заслуховування звітів з виконання науково-дослідних робіт, закупівлю необхідних матеріалів та послуг для їх реалізації. В навчально-дослідних господарствах збирають кукурудзу на зерно. Розпочато підготовку до проведення міжнародної науково-практичної конференції, приуроченої до 125-річчя НУБіП.

Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк закцентував на днях відкритих дверей 8 та 10 грудня відповідно для випускників коледжів і технікумів та шкіл, ліцеїв, гімназій.

Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про ситуацію з виплатою заробітної плати за листопад. Бухгалтерія вчасно здійснила всі нарахування та передала платіжні доручення на виплату до казначейства, проте гроші на банківські картки надійшли лише частині співробітників та науково-педагогічних працівників – які перебувають на загальному фонді. За спеціальним фондом виплата буде здійснена найближчим часом, бухгалтерія постійно працює з казначейством над швидшим вирішенням питання. Бухгалтерська служба, як і всі підрозділи, розробляє план дій на випадок блекауту. 

Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про завершення фінансового року, закупівлю критичних матеріалів та обладнання, використання бюджетних коштів та сплату за комунальні послуги. Протягом дня завершується збір службових записок щодо оголошення простою. 

Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про здійснені кроки з мінімізації наслідків можливого вимкнення електроенергії, водопостачання та водовідведення, газу. Поновлюються резерви палива, дров.

Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг екзаменаційної сесії для студентів всіх курсів. Стартує сертифікація системи управління університетом. 

Підбиваючи підсумки, Станіслав Ніколаєнко проаналізував загальну картину життя університету і, окресливши план роботи на поточний тиждень, дав ряд доручень.

Підготовка річного звіту ректора, направлення його до МОН – у сфері компетенції Оксани Барановської. На неї ж покладені підготовка до чергових ректоратів і засідання вченої ради.

Хід екзаменаційна сесії (сьогодні вона розпочинається у студентів перших курсів і завершується – у старшокурсників), вручення дипломів випускникам магістратури, організація і проведення Днів відкритих дверей (найперша увага при цьому – випускникам шкіл і  коледжів, що не входять до структури НУБіП), рейтингове оцінювання роботи НПП контролює Василь Шинкарук.

Університет має бути готовим до сучасних викликів, що їх ставлять перед колективом наслідки російської агресії. Тож слід готуватися до можливого повного блекауту, і варіанти виходу з ситуації – за Валерієм Іщенком.
 
А також необхідно подбати про малозабезпечених членів нашого колективу, зокрема розглянути можливість надання тих же продуктових наборів. Це завдання профкому на чолі з Ростиславом Тарасенком.
 
Навчально-дослідні господарства завершують осінні польові роботи. Забезпечення контролю за їх ходом покладено на Вадима Кондратюка. Він же опікуватиметься підготовкою міжнародної науково-практичної конференції до 125-річчя НУБіП, зокрема проведенням установчого засідання робочої групи.
 
Завтра керівництво університету віншуватиме колектив кафедри військової підготовки з професійним святом - Днем Збройних Сил України. Підготовку цього забезпечує Сергій Кваша.
 
Контроль за освоєнням коштів бюджету покладено на Вадима Ткачука. Так само, як і активізацію міжнародної діяльності, зокрема за грантами та різними програмами.
 
Пресслужба
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook