Магістр 2022 Владислава Ракітіна: диплом НУБіП у роботодавців викликає довіру

3 грудня 2022 року
 Свій заслужений диплом магістра отримала випускниця економічного факультету Владислава Ракітіна. Свого часу вона обрала спеціальність «Облік і оподаткування» і вже з другого курсу бакалаврату працювала за нею – спочатку простим спеціалістом «Форвард банку», а зараз вже виросла до провідного.

   Попрацювавши цей час переконалася, що компетенцій, які отримала в НУБіП, мені вистачає. Та й його диплом (ба, навіть факт, що я тут навчаюся) у роботодавців викликає довіру, адже роботу отримала просто розмістивши резюме. А далі все як у всіх – співбесіда, три місяці випробувального терміну і, нарешті, повноцінна робота, яка мені подобається.
   На правах випускниці хочу подякувати нашим викладачам, особливо науковій керівниці обох моїх робіт – бакалаврської і магістерської – заступниці декана Лесі Воляк. До неї можна було звернуся по пораду і допомогу у будь який момент та отримати і перше, і друге.
   За ці роки я жодного разу не пошкодувала про свій вибір університету. Обрала НУБіП, спираючись тільки на свої власні судження: до нас у школу приїздили з профорієнтацією, а далі я вже збирала інформацію про нього сама. А тепер вже маю два дипломи – бакалавра і магістра. І, знаєте, подумую про аспірантуру…


Ірина Кушніренко
 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook