День відкритих дверей в НУБіП – перший крок до успішної кар’єри

8 грудня 2022, 12:00
  Хочете стати відомим державним діячем? А міністром? Чи, можливо, успішним бізнесменом? Тоді, молоді люди, вам до нас – на навчання в Національний університет біоресурсів і природокористування України. Бо серед випускників університету різних часів стільки успішних людей!..

  Саме з цього нюансу, представляючи історію і можливості НУБіП випускникам фахових коледжів України, і розпочав на першому в цьому навчальному році Дні відкритих дверей ректор Станіслав Ніколаєнко. Та й загалом колективу університету було і є чим похвалитися, підтримуючи добре ім’я нашого вишу.

 

  

   НУБіП серед лідерів численних рейтингів серед закладів вищої освіти Києва та України, позиціонування у національних рейтингах оцінювання наукової діяльності, має прекрасні міжнародні зв’язки і гранти, магістерські програми з можливостями отримання подвійного диплому, чудову матеріально-технічну базу для навчання і формування студентів як громадян, фахівців і патріотів.

   Тож сьогодні університет, який нараховує 3 навчально-наукові інститути та 13 факультетів, має величезний спектр спеціальностей, з яких кожен випускник фахових коледжів може обрати собі до душі, підкреслив Станіслав Ніколаєнко. І окремо він звернув увагу на високий рівень патріотизму наших випускників і нинішніх студентів та науково-педагогічних працівників, багато з яких у складі ЗСУ та ТрО боронять Україну від російського агресора.

   З тонкощами вступу до університету потенційних абітурієнтів ознайомив відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський, з графіком роботи студентських творчих студій та гуртків, відбір студентів у колективи художньої самодіяльності – завідувачка кафедри культурології Ірина Майданюк. А про спортивне життя розповів завідувач кафедри фізичного виховання  Микола Костенко. Студентські органи самоврядування представила Олія Пугач, студентка 3-го курсу гуманітарно-педагогічного факультету.

 

   Результати онлайн і особистого відвідування Дня відкритих дверей засвідчили значний інтерес у студентів коледжів, на яких, власне, захід і був розрахований. Так, гостями стали всі коледжі, що входять до структури НУБіП, – Ніжина, Бережан, Боярки, Немішаєва, Бобровиці, Заліщиків, Ірпеня, Рівного, Мукачево, та інших: Державного університету інфраструктури та технологій, Мирогощанського аграрного фахового коледжу, Золочівського фахового коледжу, Шевченківського фахового коледжу Уманського НУС, Київського фахового коледжу комп'ютерних технологій та економіки, Сарненського педагогічного коледжу, Ніжинського професійного аграрного ліцею Чернігівської області, Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, Бахмутського фахового медичного коледжу, Чернятинського фахового коледжу, Вінницького національного аграрного університету, Броварського спортивного фахового коледжу, Березоворудського фахового коледжу ПДАУ, Прилуцького технічного фахового коледжу, Лубенського лісотехнічного фахового коледжу, Малинського фахового коледжу.

 

   Наступний День відкритих дверей, розрахований на випускників шкіл, гімназій, ліцеїв України відбудеться 10 грудня ц.р.

 

Покликання: https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m72f61ddf49c78f480046ba51192c783d


Сергій Михнюк,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook