Участь в14 Міжнародному фінансовому та банківському форумі Варшавського університету наук про життя

26 листопада 2022, 13:00

 24 – 25 листопада 2022 р. відбувся щорічний Міжнародний фінансовий та банківський форум «MODERN FINANCE AND ECONOMIC THOUGHT FACING THE CHALLENGES OF BALANCE IN A MARKET ECONOMY», організований кафедрою фінансів інституту економіки та фінансів, Варшавського університету наук про життя, Польща, в рамках програми міжнародного стажування ЮНЕСКО взяла участь доцент кафедри статистики та економічного аналізу Олена Богданюк. В рамках наукового дослідження, разом зі своїм науковим керівником, доктором Сергієм Заболотним, Олена Богданюк презентувала доповідь на актуальну тему: «Financial mechanisms to support the agricultural sector of Ukraine during martial law».

Форум було проведено в гібридному форматі: очно та з використанням дистанційної платформи MS TEAMS. До дистанційної форми доєдналися й інші викладачі кафедри статистики, доценти Куць Т.В., Макарчук О.Г., Собченко Т.С.

 

          З вітальним словом до учасників форуму звернулися директор інституту економіки і фінансів Варшавського університету наук про життя, професор Mariusz Maciejczak, завідувач кафедри фінансів, Варшавського університету наук про життя, професор Mirosław Wasilewski, завідувач кафедри фінансів Національного університету біоресурсів і природокористування України, професор Надія Давиденко.

          В форумі прийняли участь науковці з Польщі, України, Індонезії, Казахстану, які представили доповіді на актуальні теми фінансів, обліку та економіки. Форум пройшов на високому рівні, учасники обмінялися корисним досвідом, сучасними дослідженнями та подальшими перспективами.

          Щиро вдячні польським колегам, кафедрі фінансів Варшавського університету наук про життя за надану можливість бути присутніми та представити результати досліджень на події такого масштабу.

 

 

 

к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу

Олена БОГДАНЮК

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook