Зустріч з представником Пулавського технологічного парку

25 листопада 2022 року

 24 листопада 2022 року у стінах Відокремленого структурного підрозділу «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування» відбулася зустріч керівництва навчального закладу з представником Пулавського технологічного парку. Чеслав РОЛЛА – голова Пулавського технологічного парку, розповів про свою діяльність та співпрацю між науковими підрозділами, університетами і науково-дослідними інститутами, як Польщі, так і інших країн Європи.

  Директор коледжу, Сергій КРОПИВКО, розповів про історію нашого освітнього закладу, збережені вікові традиції, показав матеріально-технічну базу та представив можливості для навчального та професійного розвитку здобувачів освіти, зокрема щодо майбутньої співпраці, обміну досвідом та відправлення студентів на навчальне виробництво. 

  Ми маємо величезне бажання встановити тісні зв'язки з Пулавським технологічним парком з метою подальшого співробітництва, здійснення спільних проектів та програм обміну студентами і викладачами. Надіємось, що це стане початком успішного партнерства для обох сторін, результатом якого буде створення нових ідей.


Методист, Наталія СИДОРКО


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook