Вічна пам’ять Герою! Загинув студент факультету інформаційних технологій Максим САЄНКО

9 грудня 2022 року

Сумна звістка долинула до університетської родини про смерть героя-захисника, студента факультету інформаційних технологій МАКСИМА САЄНКА.

Саєнко Максим Володимирович 2001 року народження. Народився в місті Нетішин. З 2016 по 2020 рік навчався в Відокремленому структурному підрозділі Національного університету біоресурсів і природокристування України. У 2020 році Максим став студентом заочної форми спеціальності 121 “Інженерія програмного забезпечення” факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України, поповнивши лави членів сім’ї, які проходять навчання на факультеті (з 2017 до 2022 року на факультеті також навчався старший брат Максима Володимир та саме нещодавно отримав диплом магістра).
Максим з 2020 року знаходився на службі за контрактом у 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді міста Житомир. З жовтя 2021 року перебував у зоні бойових дій на сході України. Весною 2022 року потрапив під ворожий обстріл та далі тривалий період перебував у статусі безвісти зниклого.

Максиме, наш Герою, ми щиро дякуємо тобі за те, що не жаліючи себе ти захищав нашу країну, оберігав мир та спокій в домівках, нищив орду, яка прийшла на нашу рідну землю винищити всіх і все до тла.
Герої не вмирають - вони живуть у наших серцях! Максим назавжди залишиться в серці кожного доброю та життєнатхненною особистістю, справжнім патріотом та захисником країни.

Університетська родина висловлює щире співчуття сім’ї, рідним та близьким Максима!

Вічна пам’ять, слава та честь Воїна всім Захисникам Незалежної України!

 

Ректорат НУБіП України, профспілкова організація,
колектив факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook