Профорієнтація в дії: день відкритих дверей для коледжів

8 грудня 2022 року
   Воєнні дії тривають на Сході і Півдні України – життя триває у всій країні! Титани Збройних сил України відвойовують нам право на вільне життя у вільній країні, тож ми маємо забезпечити життя України не тільки сьогодні, а й на майбутнє. Тому – вище носа і обираємо найкращий заклад вищої освіти для здобуття професії агронома!

    Сьогодні день відкритих дверей для вступників із коледжів на агробіологічному факультеті. Здобутки і можливості кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна представила доцентка Надія Бордюжа. Вона познайомила майбутніх вступників і навчальними лабораторіями кафедри та спільно створеними із компаніями «Agrilab», «Trimble» та «Drone.ua». студенти можуть навіть взимку проводити експерименти за інтересами у фітокімнаті, співпрацюючи із нашою кафедрою. Наші студенти проходять виробничі практики у найуспішніших компаніях України. Крім того, маючи запас знань і умінь, здобутий у стінах нашого університету, перед нашими випускниками відкриваються нацкрщі можливості по працевлаштуванню в Україні та світі. 

  

 

 
Тож, запрошуємо всіх бажаючих навчатися до нас в Національний університет біоресурсів і природокористування України на агробіологічний факультет.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook