Відкрита лекція з дисципліни «ГІС-технології в лісовому господарстві»

26 листопада 2022 року
Кафедра таксації лісу та лісового менеджменту

   Підвищення якості підготовки спеціалістів лісівничого напрямку потребує пошуку нових підходів з врахуванням можливостей сьогодення та змін які відбуваються у сфері лісового господарства. З цією метою на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 11.07.2022 р. № 459 щодо проведення відкритих лекцій в осінньому семестрі 2022-2023 навчального року проведено 2 відкриті лекції кандидатами сільськогосподарських наук, доцентом Терентьєвим А.Ю., для студентів ОС «Магістр» і старшим викладем Лесніком О.М. для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 205 «Лісове господарство».

   У вересні, страшим викладачем кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Олександром Лесніком проведено заняття із дисципліни «Лісова таксація» на тему «Облік лісоматеріалів».

   Виклад лекційного матеріалу під час заняття супроводжувався дискусією із студентами, надана можливість ознайомитись з основними нормативними документами які використовуються у сфері лісового господарства при обліку лісопродукції, продемонстровано комплект інструментального забезпечення проведення ЕОД.

   В жовтні, доцентом кафедри таксації лісу та лісового менеджменту проведено заняття з дисципліни «ГІС-технології в лісовому господарстві» на тему «Аналіз просторових даних».

   Під час викладення матеріалу лекції були розглянуті можливості застосування різноманітних методів просторового аналізу даних для потреб лісового господарства. Також студенти ознайомились та прийняли участь у дискусії стосовно використання методів просторового аналізу для потреб лісового господарства. 

  Під час проведення лекційного заняття були присутні співробітники кафедри та інституту які мали змогу оцінити якість проведеного лекційного заняття. Результати паперового анкетування співробітників та студентів засвідчили, що відкрите лекційне заняття проведене на високому науково-методичному рівні та відповідає сучасним вимогам організації освітнього процесу в університеті.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook