Участь у II науково-практичній міжнародній дистанційній конференції «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин»

21 березня 2022, 12:08

   17 березня 2022 р. кафедри клінічної лабораторної діагностики і ветеринарної медицини та фармації НФаУ провели науково-практичну міжнародну дистанційну конференцію «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин».

   Тематика конференції включала актуальні питання фармацевтичної, медичної та ветеринарної практики, лабораторної діагностики в клінічній та експериментальній медицині, антибіотикорезистентності мікроорганізмів та засоби боротьби з нею, патогенез, діагностику та лікування бактеріальних і вірусних захворювань, епідеміології інфекційних хвороб, клінічної та лабораторної імунології і алергології, ветеринарної мікробіології, вірусології, епізоотології, інфекційних хвороб, імунології тварин, управління якістю в діагностичних лабораторіях.
   У конференції прийняв  участь  член гуртка з внутрішніх хвороб тварин Марценюк С.С. з доповіддю «Діагностика уролітіазу в котів». Також були опубліклвані тези доповіді у Збірнику матеріалів II науково-практичної міжнародної дистанційної конференції «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин» ,17 березня 2022 р., м. Харків.
Збірник матеріалів конференції
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook