Успішний захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 073 «Менеджмент», ОПП «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом»

18 листопада 2022 року

 

 

   16 листопада 2022 року на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом» денної та заочної форм навчання.

   Пройдено останній етап навчання магістрів – захист кваліфікаційних робіт. Студентами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під пильним керівництвом досвідчених науковців. Під час доповідей студенти висвітлили актуальні проблеми управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом та запропонували своє бачення удосконалення організації праці та мотиваційних механізмів управління персоналом, шляхів підвищення конкурентоспроможності підприємств туристичної інфраструктури, розробки бізнес-планів, управління якістю послуг в готельно-ресторанному бізнесі.
   Екзаменаційна комісія у складі д.е.н., професора Віталія Луцяка (голова ЕК), д.е.н., професора Інни Левицької, д.е.н., професора Сергія Бардаша, к.е.н., доцента Терези Микицей, к.е.н., доцента Наталії Кузик (секретар ЕК) дійшла висновку, що магістерські кваліфікаційні роботи виконані студентами на високому науковому та методичному рівні, і продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання членів екзаменаційної комісії.

  

 

   Екзаменаційна комісія відмітила магістерські кваліфікаційні роботи Анастасії Нечипоренко та Анастасії Гвоздік та рекомендувала їх до вступу в аспірантуру для здобуття наукового ступеня доктора філософії.

 

   Голова та члени комісії привітали студентів із успішним захистом магістерських кваліфікаційних робіт та побажали натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом!

Інна Левицька,
гарант ОПП «Управління туристичним та
готельно-ресторанним бізнесом"

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook