17 листопада – Міжнародний день студентів

17 листопада 2022, 14:53
НУБіП України

З Днем студента 2020 – привітання у прозі та віршахДень студента 2019 Україна - привітання з Днем студента у віршах, малюнках  та листівках

    У цей день зазвичай вітаємо усіх, хто носить це щасливе звання – «студент»! І нехай цього року безтурботність та веселощі студентського життя дещо поступилася місцем відповідальності, спілкування здебільшого перемістилося із аудиторій та навчальних корпусів у віртуальний простір, шумливі вечірки довелося перенести на післявоєнний час, – від цього наші студенти не перестали бути студентами! Вони такі ж здібні і талановиті, такі ж винахідливі, так само прагнуть до спілкування, до успіхів і досягають їх!

    Ми пишаємося своїми студентами і, вітаючи у цей день, бажаємо кожному досягти своєї мети, успіхів у освоєнні наукових просторів, у заліковках – лише «відмінно» і «зараховано»!

   Та головна для нас перемога – це Перемога над реальним ворогом, що намагається знищити Україну як державу і знову її поневолити! Слава нашим студентам-захисникам, героям, які здобувають цю перемогу на воєнних фронтах! Слава Героям України! Слава Україні! 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook