Постерна конференція на агробіологічному факультеті за спеціальністю 201 «Агрономія»

14 листопада 2022 року
   Наближається захист магістерських кваліфікаційних робіт – завершальний етап активної навчальної роботи кожного магістра у ЗВО. Традиційно в цей час в університеті на всіх факультетах проводиться постерна конференція майбутніх випускників магістратури. Даний захід отримав в університеті високу оцінку, як на рівні магістрів та їх наукових керівників, для оцінки стану підготовки випускних робіт перед державною атестацією, так і на рівні адміністрацій факультету і університету в цілому, для визначення стану магістерської підготовки в нашому вищі.
   8-10 листопада 2022 року відбулася ціла низка постерних конференцій за спеціальністю «Агрономія» на кафедрах агробіологічного факультету.  
  На кафедрі землеробства та гербології, в розрізі факультетської конференції, були заслухані постерні доповіді магістрів – вихованців кафедри. Участь у роботі прийняли магістри першого року навчання, викладачі інших кафедр факультету. Почесними учасниками конференції були: ректор НУБіП України, академік Ніколаєнко С.М., декан агробіологічного факультету, професор Тонха О.Л., заступник декана з навчальної роботи, доцент Завгородній В.М., директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства, професор Літвінов Д.В. Вони з зацікавленістю слухали доповіді магістрів, задавали багато запитань, дискутували з приводу спірних питань та положень доповідей.
  Постерну конференцію магістрів 2 року спеціальності «Агрономія» на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика розглядають, як захід що є важливим елементом на завершальному етапі навчання, так як допомагає студентам краще підготуватися до захисту магістерської роботи із урахуванням усі тих побажань і зауважень, які вони отримують під час конференції. Цього року цю важливу подію у житті студентства кафедри не оминуло своєю увагою і керівництво університету. На конференцію завітали ректор НУБіП України, академік Ніколаєнко С.М. та декан агробіологічного факультету, професор Тонха О.Л. Доповіді студентів визвали інтерес у присутніх і вилилися у цілу низку запитань, жваве обговорення та побажання доповідачам, щодо покращення висвітлення результатів досліджень.
  Постерну конференцію на кафедрі генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського розпочав Олександр Макарчук, завідувач кафедри, з привітання магістрів з Днем молоді. Пригадав про шлях, який магістри подолали разом з кафедрою до сьогоднішнього дня. Разом із викладачами кафедри оцінювали здобутки нового покоління молодих селекціонерів, яких підготувала кафедра, і Станіслав Ніколаєнко, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України та Оксана Тонха, декан агробіологічного факультету. Завершилося засідання узгодженням подальших дій в напрямку до захисту магістерських робіт та спільним фото магістрів 2-го року майже напередодні захисту.
   Свої матеріали на постерній конференції в on-line режимі представили і магістри кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна. Кожна доповідь була унікальною і заслуговувала на увагу аудиторії, а актуальність представлених робіт не викликала сумніву.
   Підсумовуючи, можна сказати, що попрацювали продуктивно та плідно і факультет сміливо підходить до завершального етапу навчання – випускних магістерських робіт за спеціальність 201 «Агрономія».
 
 
Сергій Гунько,
доцент кафедри технології зберігання, переробки та
стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook