Про договори з учасниками осінньої сесії просвітницького проєкту кафедри теорії та історії держави і права «Школа знавців права»

12 листопада 2022, 21:37

12 листопада 2022 р. Тарас Панталієнко зустрівся з учасниками та учасницями осінньої сесії вебінарів просвітницького проєкту «Школа знавців права», щоб поговорити про договори.

 

Були детально висвітлені важливі аспекти договірної діяльності у сучасному суспільстві. Під час вебінару було обговорено питання структури договору з детальним розбором кожного структурного елементу договору та його вплив на договір в цілому.

 

Окремо слід зазначити детальний розгляд питання міжнародної практики та її застосування в договірних відносинах в Україні. Як приклад було зазначено INCOTERMS та його вплив на договірні відносини в аспекті логістичного покращення в Україні, MOU - memorundum of understanding (договір про порозуміння), як підґрунтя для відкриття спільного бізнесу, як на території України так і поза її межами.

 

В кінці зустрічі були озвучені основні тези доповіді з підведенням підсумків та наголошенні на важливості договорів в житті кожного громадянина, адже з договорами постійно зіштовхуються не тільки юристи, але й кожен громадянин України в повсякденному житті.

 

І уже наступного тижня, 19 листопада 2022 р., учасники та учасниці разом із спікеркою, доценткою кафедри Оленою Чомахашвілі будуть вести мову про кіберправо.

 

Принагідно інформуємо, що зареєструватися на наступні онлайн-вебінари, які пройдуть 19, 26 листопада та 03 грудня 2022 р. (тематичний план-графік зустрічей) усі охочі можуть шляхом заповнення реєстраційної форми (зареєструватися). Також усі зарєстровані учасники отримають доступ до перегляду відеозаписів вебінарів на YuoTube та електронні сертифікати. У разі виникнення проблем із електропостачанням чи зв’язком, Ви отримаєте на вказаний Вами e-mail покликання на запис зустрічі, а також можливість поставити питання спікеру. 

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook