Вакансія: "Технолог харчової промисловості"

8 листопада 2022 року

Вимоги :

Профільна вища освіта,

досвід роботи у харчовій промисловості.

Знання вимог безпечності та якості харчових продуктів.

Вміти працювати у колективі, бути відповідальним та комунікабельним

Умови роботи :

Цех по засолці овочів (огірки, томати, часник, яблука) та виготовленню овочевих салатів (салати по-корейськи, салати мариновані та інше).

Графік Понеділок- Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.

Виробництво знаходиться у м. Полтава, можлива кандидатура з іншого міста.

Обов’язки :

  • Контролювати додержання технологічної дисципліни та правил експлуатації обладнання.
  • Розробляти прогресивні технологічні процеси, режими виробництва готової продукції.
  • Розробляти карти технологічного процесу та іншу технологічну документацію
  • Брати участь у проведенні досліджень і визначенні показників якості сировини, продукції.
  • Знати, розуміти та застосовувати нормативні документи, що стосуються діяльності цеху

 Детальна інформація за посиланням:ua.jooble.org/desc/6074437885865309396

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook