Вакансія: "Технолог харчової промисловості"
Вимоги :
Профільна вища освіта,
досвід роботи у харчовій промисловості.
Знання вимог безпечності та якості харчових продуктів.
Вміти працювати у колективі, бути відповідальним та комунікабельним
Умови роботи :
Цех по засолці овочів (огірки, томати, часник, яблука) та виготовленню овочевих салатів (салати по-корейськи, салати мариновані та інше).
Графік Понеділок- Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.
Виробництво знаходиться у м. Полтава, можлива кандидатура з іншого міста.
Обов’язки :
- Контролювати додержання технологічної дисципліни та правил експлуатації обладнання.
- Розробляти прогресивні технологічні процеси, режими виробництва готової продукції.
- Розробляти карти технологічного процесу та іншу технологічну документацію
- Брати участь у проведенні досліджень і визначенні показників якості сировини, продукції.
- Знати, розуміти та застосовувати нормативні документи, що стосуються діяльності цеху
Детальна інформація за посиланням:ua.jooble.org/desc/6074437885865309396