Фінальні кроки магістрів-селекціонерів до здобуття ОС "Магістр" за ОП "Селекція і генетика сільськогосподарських культур"

8 листопада 2022 року

Шановні магістри 2-го року!

Ви подолали не легкий шлях. В сучасних умовах не здалися, сумлінно відвідували заняття, виконували завдання, дані дипломними керівниками, пройшли виробничу практику, Ваші дипломні роботи вже проходять перевірку на плагіат. Попереду фінальні іспити, постерна конференція і захист магістерської дипломної роботи.
   Завершальні кроки для здобуття ОС «Магістр» за ОП «Селекція і генетика сільськогосподарських культур» будуть проходити наступним чином:

   1) Постерна конференція відбудеться 10 листопада о 14.00 в ауд. 61 корп. 4. Постери обов'язково повинні бути надруковані, а електронний варіант надісланий на електронну пошту кафедри [email protected]. Обов’язкова присутність дипломних керівників. За результатами конференції буде опубліковано інформацію на сайті кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського і сформовано збірник тез конференції кафедри;

   2) Захист магістерських дипломних робіт відбудеться 22 листопада на 10.00 год в ауд. 61 корп. 4. До захисту Вам обов’язково необхідно підготувати:

- надруковану магістерську роботу з підписами керівника, Вашого і завідувача кафедри;
- рецензію рецензента і відгук керівника;
- 3 екземпляри роздрукованої презентації доповіді (захист за відключення світла відбуватиметься за роздрукованими презентаціями);
- заповнений індивідуальний план магістра у 2 екземплярах повинен знаходитися в магістерській роботі;
- повністю заповнене портфоліо магістра (nubip.edu.ua/node/112139)

БЕЗ ПОРТФОЛІО І ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПЛАНУ ДО ЗАХИСТУ МАГІСТРИ НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ!!! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook