РОЗШИРЕНЕ ЗАСІДАННЯ СТАРОСТАТУ ВСП «МУКАЧІВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НУБІП УКРАЇНИ»

7 листопада 2022 року

На початку листопада поточного року у ВСП МФК НУБіП України в залі засідань педагогічної ради відбулося розширене засідання старостату коледжу. На зустрічі були присутні заступники директора, методисти, завідувачі відділень, куратори академічних груп, Рада студентського самоврядування коледжу, старости груп.

Робоче засідання розпочав директор коледжу Юрій Cадварі з ознайомлення присутніх з порядком денним, розкривнові пріоритетні напрямки роботи в коледжі та процес удосконалення існуючих. Юрій Юрійович проаналізував різні аспекти студентського життя, хороші починання кращих юнаків і дівчат нашого закладу.

Приємною новиною було  нагородження відомчою відзнакою –  нагрудним знаком «Відмінник освіти» – викладача-методиста, спеціаліста вищої категорії Аліси Чорі.Відрадно, коли твою багаторічну роботу високо оцінюють. Це гідна оцінка професійної діяльності. Очільник коледжу від імені викладацького та студентського колективів побажав Алісі Володимирівні творчої наснаги,  оптимізму, вагомих досягнень та нових здобутків у професійній діяльності.

Заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович наголосила всім старостам та Раді студентського самоврядування про необхідність покращення роботи щодо реалізації своїх можливостей  та чіткого виконання  обов'язків студентів. Також зосередила увагу на творчій ініціативі, нових ідеях, роботі студради за межами коледжу ( гуртожиток, студентські організації),  співпраці з адміністрацією коледжу, яка завжди готова допомогти у вирішенні питань, організації цікавого студентського дозвілля.

Марія Яцик, заступник директора з навчальної роботи, у виступі зазначила, щов коледжі створені чіткі умови для прояву творчих здібностей усіх здобувачів освіти. Сучасна молодь добре інформована про різні аспекти життя через соціальні мережі, тому їй легше втілювати нові ідеї, творчі задуми. Марія Іванівна закликала студентів бути більш активними та ініціативними.

Щодо  обов'язків куратора та студента, взаємовідносин у колективі, толерантності думок інформувала учасників засідання голова циклової комісії кураторів коледжу Тетяна Дзямко.

Завідувачі відділень Сергій Соскіда, Ольга Гудзовата, Наталія Павлишинець та Мар'яна Гуленко проаналізували участь студентів увиховних заходах, конференціях, освітніх вебінарах, їх успіхи, досягнення та можливості щодо реалізації здібностей.

Голова первинної профспілкової студентської організації Ольга Гудзовата ознайомила всіх присутніх з першочерговими завданнями членів профспілкової організації, дала розгорнуту відповідь на найважливіші питання. Наголосила, що профспілкова організація бере участь у всіх сферах життєдіяльності коледжу та відіграє важливу роль.

Діяльність студради спрямована на захист інтересів студентів, виявлення молодіжних лідерів. Голова Ради студентського самоврядування Валентина Понзель  розповіла про участь студентів у різних заходах, ознайомила з новими задумами та перспективними завданнями.

Підбиваючи підсумки, всі дійшли до висновку, що за деякий час знову буде про що поговорити, над чим задуматися, що зробити…

Адміністрація коледжу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook