Стажування у Варшавському університеті наук про життя доцента Решетюка В.М.

24 листопада 2014 року
SGGW

Відповідно до результатів відбіркових змагань за програмою EMA2 (ALRAKISII) з 1 жовтня по 1 листопада 2014 р. відбулося стажування у Варшавському університеті наук про життя – SGGW.


Моє перебування та робочі умови були дуже добре організовані. На моє прохання керівництво факультету організовувало лекції, дискусії та практикуми, які надали мені можливість працювати з науковою технічною літературою. Особлива подяка моєму науковому керівнику prof. AndrzejChochowski.
Стажування в SGGW,як частина програмиErasmusMundusAlrakisII була зосереджена на виконанні таких аспектів:
1. Участь в Міжнародній науковій конференції – ІХ KKMUу м. Кракові – (AGHUniversityofScienceandTechnologyinKrakow). Доповідь на пленарній сесії зтемою«Innovative technologies in the control of biotechnological objects in agriculture»)http://www.profuturo.agh.edu.pl/index.php/component/content/article/10-wiadomosci/132-ixkkmu-relacja
2. Зустріч на факультеті наук про харчування Варшавського університету наук про життя, відвідування лабораторій.
3. Участь у науковому семінарі Polsko-NiemieckieSpotkaniaNaukowe – Deutsch-PolnischeWissenschaftlicheBegegnungen»
4. Представлення проекту INAPRO (TheLeibnizInstituteofFreshwaterEcologyandInlandFisheries, IGB)http://www.inapro-project.eu/page/scientific-methodology-and-work-packages_p124/
5. Участь в науковому семінарі інституту відновлювальної енергетики, як частина проекту OZERISE, для впровадження технології SmartGrid.
6. Підготовка спільної монографії SGGW, НУБіП та Національного університету харчових технології для магістерської програми «EnergyandAutomationBiosystems»«Innovativeenergy-savingtechnologiesinbiotechnologicalobjectscontrol».
7. Виїзне заняття на ферму «BiogasKlępsk», яка виробляє 1 МВт електричної і 1,2 МВт теплової енергій.
8. Зустріч з науковою групою з автоматизації на рахунок вирішення спільних питань в області досліджень та співпраці.
9. Зустріч з деканом факультету інженерії продукції (WIP) prof. TomaszomNurkomна предмет впровадження до навчального плану курсу лекцій і практичних занять зі спеціальності EnergeticsandAutomaticsofBiosystemsдля обох університетів (NULESandWULS)http://wip.sggw.pl/4619.
10. Зустріч у Познанському Університеті Наук про Життя (Poznań UniversityofLifeSciences). Відвідування лабораторій факультету і заключення двосторонніх угод.
11. Знайомство з навчальним процесом факультету Інженерії продукції WULShttp://wip.sggw.pl/4736
12. Доповідь на науковому семінарі із доповіддю «Innovative technologies in the control of complex biotechnological objects in agriculture».http://wip.sggw.pl/4816
13. Участь у навчальних семінарах з метою складання внесків до проекту Horizon2020.

Виступ на пленарному засіданніМіжнародноїнауковоїконференції (ІХ KKMU) у AGH (м. Краків)

Виступ на Вченійраді факультету інженеріїпродукції (WIP) Варшавськогоуніверситету наук про життя (SGGW)


ІІ. Особистий внесок:
1. Перенесення практичного досвіду зі спільної спеціальності для студентів спеціальності EnergeticsandAutomaticsofBiosystems, що дасть змогу отримувати подвійний диплом (NULESandWULS).
2. Зустріч з міжнародними колегами які мають спільні погляди для розвитку спеціальності.
3. Знайомство з технічними рішеннями для інтелектуальних систем, зокремаTheelement14 BeagleBoneBlack.
4. Участь у «мозковому штурмі» проекту Horizon-2020
5. Консультування з професором F. Krawcem (USA) в області «Intelligent management of biotechnological processes»
ІІІ. Загальні висновки 
1. Процес стажування пройшов на професійному рівні за участі Georg-August-UniversitätGöttingen (IrmerBettina, VitaliAltholz, ShanshanWei, JanjaKaucic)
2. Вся робота буда побудована на високому європейському рівні завдяки: WarsawUniversityofLifeSciences – (EwelinaBielkiewicz, deanoftheFacultyofProductionEngineeringprof. TomaszNurek, prof. FrantiszekKrawiec).
3. Організація перебування у Варшаві відбулася на найвищому рівні. Наступним кроком є участь в цьому проекті для завершення докторської дисертації.

Більш детальна інформація

доцент кафедри АРС, к.т.н. Решетюк В.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook