Відкрита лекція на тему: «Технологія виробництва хліба»

18 жовтня 2022 року

 24 жовтня 2022 року о 14.00 (4 пара)

в онлайн форматі відбудеться відкрите лекційне заняття

к.т.н., доцента кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Очколяс Олени Миколаївни

для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр»  (3 курс)

з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв»

«ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА»

Посилання на лекцію:

https://us04web.zoom.us/j/9587065209?pwd=a2h6SHNGVDZwWE10QWgvcnprNGtTdz09

Ідентифікатор конференції: 958 706 5209

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook