Відомі українці про Незалежність: голова наглядової ради НУБіП України Микола Томенко розпочав цикл лекцій для студентів та викладачів

21 серпня 2022 року

 Вступні фахові випробування до аспірантури за низкою освітньо-наукових програм відбулися 17 серпня 2022 року.  Участь у них взяли також претенденти на навчання за освітньо-науковою програмою «Професійна освіта».

   Вступники продемонстрували високий рівень знань з теорії і методики професійної освіти, виявили свою вмотивованість до навчання й проведення досліджень у цій сфері й переконливо та обгрунтовано представили екзаменаційній комісії свої дослідницькі пропозиції. Вони мали змогу обрати напрям своїх майбутніх наукових пошуків із досить широкого переліку: формування професійної компетентності у студентів аграрних закладів вищої та фахової передвищої освіти, застосування STEM-технологій у професійній підготовці майбутніх фахівців, інноваційні педагогічні технології у професійній освіті тощо.  Наприклад, Андрія Івашківського зацікавила тема формування правової культури студентів аграрних закладів вищої освіти, а Оксану Притику – формування мотивації до професійної підготовки у майбутніх агробіологів засобами інтерактивних технологій.
Бажаємо майбутнім здобувачам успішного проходження усіх вступних випробувань і сподіваємось на плідну співпрацю!
 
Світлана Амеліна,
гарант ОНП «Професійна освіта»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook