Збереження життя і благополуччя студентства, співробітників – є головним нашим завданням!

14 жовтня 2022 року

ЗВЕРНЕННЯ РЕКТОРАТУ УНІВЕРСИТЕТУ

 

ШАНОВНІ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ-ПРАЦІВНИКИ,

ПРАЦІВНИКИ, СТУДЕНТИ!

     Упродовж двісті двадцяти трьох днів РФ веде війну проти України. Великі випробовування випали на нашу державу, весь український народ. Ворог завдає ракетних ударів не тільки в зоні військових дій, але і по всій території держави. Потерпає мирне населення. Сигнали “Повітряна тривога” лунають в селах, містечках, містах.
     За короткий час в університеті у гуртожитках і навчальних корпусах створені умови для Вашої безпеки. Обладнанні та атестовані ДСНС укриття за площею дають можливість розмістити в них всіх працюючих викладачів, співробітників та студентів, які очно навчаються.
    Нещодавні обстріли міст Запоріжжя, Дніпро, Миколаєва, а сьогодні Білої Церкви дають мені підстави звернутися до Вас з проханням дисципліновано виконувати вимоги до безпеки Вашого життя. Під час сигналів “Повітряна тривога” всі Ви маєте терміново переміститись до укриттів та перебувати в них до завершення їх дії. Ваша особиста безпека, безпека життя колективу університету – це спільна справа кожного з нас. Будьмо відповідальні!
 

     З повагою –      

ректор університету          Станіслав Ніколаєнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook