Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

24 листопада 2014, 15:00
Читальна зала в навчальному корпусі № 10
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання навчально-методичної ради НУБіП України
від 24 листопада 2014 р.

1. Розгляд ліцензійних справ ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» на право надання освітніх послуг у сфері вищої освіти з підготовки фахівців ОКР «Магістр» за спеціальностями:

  • 8.10010201 «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств» ;
  • 8.10010103 «Електрифікація і автоматизація сільського господарства»;
  • 8.03050901 «Облік і аудит»;
  • 8.03050401 «Економіка підприємства» (доповідає – Лікар Я.М.).

2. Розгляд акредитаційних справ ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» за напрямами:

  • 6.030509 Облік і аудит;
  • 6.090101 Агрономія (доповідає – Лікар Я.О.).

3. Розгляд «Положення про видання навчальної літератури за рекомендацією вченої ради НУБіП України», «Положення про проведення ректорського, директорського та деканського контролю знань студентів у НУБіП України», «Положення про огляд-конкурс на кращий навчальний корпус НУБіП України» (доповідає – Кліх Л.В.).

4. Рекомендація до друку буклету «Підсумки навчальної, науково-методичної та культурно-виховної роботи Відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України за 2014 рік» (доповідає – Лікар Я.О.).

5. Про рекомендацію підручників на Державну премію України в галузі науки і техніки у 2015 році:

  • «Ветеринарне акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення тварин з основами андрології»;
  • «Бухгалтерський облік у промислових і агросервісних підприємствах»;
  • «Механізація лісогосподарських робіт» (доповідає – Кваша С.М.).

6. Підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальній літератури (доповідає – Зазимко О.В.):

  • навчальний посібник англійською мовою «Organic Chemistry in Question» (автори − співробітники кафедри органічної, фізичної і колоїдної хімії та хімії пестицидів НУБіП України к.х.н., доцент Бухтіяров В.К., д.х.н., доцент Заславський О.М., к.х.н, доцент Пивоварова Н.С.);
  • термінологічний словник англійською мовою «Термінологія в загальній мікології та фітопатології» (автори − співробітники кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України д.б.н., професор Кирик М.М., к.б.н., доцент Піковьский М.Й.);
  • навчальний посібник «Професійна підготовка соціального педагога: тлумачний словник-довідник» (автори – співробітник кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті НУБіП України к.пед.н., доцент Ковальчук Т.І.).

7. Про формування проекту державного замовлення на 2015 н.р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів та магістрі денної та заочної форм навчання (Зазимко О.В.).

8. Про стан подання робочих навчальних планів підготовки фахівців ОКР «Бакалавр», «Спеціаліст» та «Магістр» всіх форм навчання на 2015-2016 н.р. (Зазимко О.В.).
9. Про забезпечення проведення профорієнтаційної роботи факультетами кафедрами та кожним науково-педагогічним працівником НУБіП України (Кліх Л.В., Черкашин Д.К.).

С. Кваша,

голова навчально-методичної ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook