Зустріч з начальником відділу контролю зобов’язань управління кредитного адміністрування Департаменту ризиків корпоративних клієнтів ПУМБ Ганною Соколовою.

23 вересня 2022 року

Завжди приємно і корисно спілкуватися з провідними фахівцями в галузі фінансів, банківської справи та страхування. Саме така зустріч у режимі онлайн з використанням сервісу ZOOM відбулася 23 вересня 2022 року з начальником відділу контролю зобов’язань управління кредитного адміністрування Департаменту ризиків корпоративних клієнтів ПУМБ Соколовою Ганною Володимирівною.

Ганна Володимирівна познайомила студентів зі своєю професійною діяльністю на посаді начальника відділу ПУМБ. Наголосила, що банк – це не тільки про гроші, а й надійне плече та опора для бізнесу. Але далеко не всі підприємці, навіть серед тих, хто давно й успішно освоїв вітчизняний та іноземні ринки, розуміють, що і як потрібно робити, щоб банк був ефективним партнером, а його послуги приносили бізнесу тільки користь. Неволодіння простими знаннями означає втрати. Оскільки рівень фінансової грамотності населення в Україні поки що низький серед країн Організації економічного співробітництва і розвитку, ПУМБ приділяє увагу освітнім комунікаціям у соціальних мережах, в засобах масової інформації, корпоративних виданнях. Так, програма «ПУМБ – ваш фінансовий гід онлайн» у соцмережах включає навчання управлінню фінансами, користуванню банківськими продуктами, а також фінансовими інструментами.

«Моя кар'єра в Україні» - профорієнтаційний проєкт банку ПУМБ. Його мета – показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар'єри та надихнути усвідомлено обирати майбутню професію. Саме на цьому проєкті пані Ганна акцентувала увагу студентів для їх мотивації у побудові кар’єри.

Атмосферу відкритості та конструктивності зустрічі додало те, що студенти мали змогу задавати запитання щодо потреби в молодих фахівцях на ринку праці, можливостей проходження виробничої практики, вимог, які ставляться до претендентів на роботу, умов праці та їх соціальних гарантій. Онлайн-зустріч була цікавою, змістовною і корисною, адже студенти, які опановують спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», добре орієнтуються в бухгалтерському обліку та банківських операціях і хочуть бачити перспективу розвитку своєї кар'єри.

Людмила Черненька,

викладач фінансово-облікових дисциплін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook