Конференція у міжнародників: «Міжнародний тероризм як глобальна проблема сучасності»

7 жовтня 2022 року

Бакалаври четвертого року навчання гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» підвели перші підсумки науково-дослідної роботи, виступивши на звітній студентській науково-практичній конференції «Міжнародний тероризм як глобальна проблема сучасності» (07.10.2022 року), що проводилась в очно-дистанційному форматі в рамках діяльності історичного наукового гуртка (науковий керівник - Кравченко Н.Б.) «Історія України. Історія рідного краю. Історія родини» секцією «Міжнародник».

В процесі роботи конференції обговорювались такі проблеми: криза сучасної європейської безпеки, терористичні акти росії на території України за повномасштабного вторгнення, міжнародний тероризм та глобальна міграція, тероризм як відтворення антиправової соціальної практики в агресивній війні російської федерації проти України, держава-спонсор тероризму.

     

Це була командна робота. За результатами оголошеного конкурсу на кращу наукову доповідь команди набрали однакову кількість голосів.

 

 

 

Наталія Кравченко,
доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних наук
Анастасія Давтян,
студентка групи МВ-19003б

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook