Привіт навчання! Дар’я МОРОЗОВА: бути студенткою 1курсу гуманітарно-педагогічного факультету почесно, престижно та захоплююче!

7 жовтня 2022 року

  Привіт! Мене звати Дар’я МОРОЗОВА, я родом з міста Кропивницький і я студентка першого курсу спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", що на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБІП України.
 Сьогодні я хочу розповісти вам про свої враження від нашого університету, від навчання та загалом від Києва. Розповідатиму я не лише від свого імені, а також і від імені моїх колег та друзів. Почну з того, що не зважаючи на те, що я навчаюся тут лише третій тиждень, цей навчальний заклад дійсно став для мене рідним. Зовсім не виникає відчуття ніяковості та розгубленості, адже викладачі максимально лояльні та привітні, вони залюбки допомагають і ніколи не сварять за помилки.


  Коли все тільки-но починалось, думалося: ”Невже я дійсно тут навчатимуся?!” На жаль я ще не мала змоги побувати в усіх корпусах, але розповім про ті, в яких навчаються студенти мого рідного факультету. По-перше, вражають обсяги території університету, він дійсно є «містом в місті». Захоплюєшся  не лише територією, а й мальовничістю природи. Адже на території розташований Ботанічний сад, в якому має змогу погуляти кожен. Сад – це не просто лісопосадка з доріжками для прогулянок, там ви матимете змогу побачити немалу кількість рослин, комах та навіть деяких тварин, внесених до Червоної книги України.


  Однак вартий уваги не лише ботанічний сад, а й будівлі університету. Найчастіше пари у нас бувають в третьому, центральному, та четвертому корпусах. В кожному з них є свої цікавинки. Це аж ніяк не просто приміщення, в яких навчаються студенти, це набагато більше. Наприклад на другому поверсі третього корпусу знаходиться цілий музей! Там виставлені експонати сільськогосподарського обладнання стародавнього світу, там зібрана історія нашого університету. Щодо четвертого корпусу, то там виставлена колекція комах під склом, що я вважаю дуже цікавим та неординарним рішенням. Радують також наші ошатні аудиторії, що обладнані для максимально комфортного навчання.


  Також хочу висловити свою думку на рахунок власне освітнього процесу. Навчання особисто у мене викликає лише задоволення. Тим більш, що університет проводить велику кількість заходів як на базі закладу, так і поза університетські. Хоча ми навчаємося лише третій тиждень, але вже залучені до великої кількості різноманітних заходів. Наприклад, ми братимемо учать у співочому конкурсі між факультетами. А десятого жовтня підемо на екскурсію містом для знайомства з ним. Адже більшість з нас приїхали на навчання з різних міст та областей. Я вважаю це гарним рішенням – ознайомити студентів з містом, де вони проживатимуть найближчі кілька років.


  Підсумовуючи хочу сказати, що це дійсно ВИШ моєї мрії! Тож я планую сумлінно навчатись та максимально активно брати участь в різних заходах та дослідженнях, що організовують наші викладачі та деканат.

 

Дар’я Морозова, студентка 1 курсу 2 групи спеціальності
"Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії"

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook