Відкрита лекція доцента кафедри психології Ярослави Зелінської

3 жовтня 2022, 10:34
Київ

   27 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція у режимі zoom-конференції кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології Зелінської Ярослави Цезарівни для студентів третього курсу спеціальності 053 «Психологія» з дисципліни «Клінічна психологія».


   Тема заняття «Розлади особистості». Лектор, розкриваючи тему, зосередила увагу присутніх на етіології та критеріях розладів особистості, клінічній картині та особливостях перебігу психопатичних розладів, а також особливостях профілактики та психотерапії при корекції установок психопатичної особистості. Викладений матеріал є базовим у теоретичній підготовці фахівців-психологів.


   Зелінська Ярослава ґрунтовний науковий матеріал виклала цікаво, доступно. При проведенні лекційного заняття був використаний різноманітні мультимедійні засоби, які ілюстрували теорію. Окрім того, під час проведення лекції викладач застосовувала ряд відповідних методів та прийомів, для розвитку критичного мислення та збереження стійкої уваги студентів-психологів третього курсу протягом усього заняття.


   Лектор зосередила особливу увагу присутніх на закономірностях та особливостях розвитку і функціонування психопатичних розладів, можливостях їх коригування, з урахуванням специфіки запиту та індивідуальних особливостей клієнта. Ця частина матеріалу викликала позитивний емоційний відгук у студентів-психологів третього курсу, вони поставили значну кількість уточнювальних запитань.
   Лекція, незважаючи на складність навчального матеріалу, була позитивною, інформативною і легкою.
Заняття було проведено відповідно до програми навчальної дисципліни «Клінічна психологія» на високому науковому та навчально-методичному рівні.

Оксана Гассаб,
асистент кафедри психології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook