Знайомство групи КІ- 22013бск з НУБіП, посвята в студенти

26 вересня 2022 року

19 вересня 2022 року у 3 навчальному корпусі відбулась  посвята в студенти 1 курсу нашого факультету.

 

  Студентам групи зацікавлено слухали виступи ректора Станіслава Ніколаєнка, декана факультету ІТ Олени Глазунової, завідувача кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитра Касаткіна.

                З великою цікавістю студенти групи проглянули концертну програму, посвяту в студенти та вислухали патріотичні та мудрі напутні слова від керівництва Університету, факультету інформаційних технологій, завідувача майбутньої рідної кафедри.

 

      Після посвяти та святкового концерту відбулася перша урочиста кураторська година, на якій куратор групи КІ- 22013бск в присутності заступника декана Наталії Клименко вручив студентам групи студентські квитки, провів інструктаж з ТБ, пожежної безпеки та цивільної оборони. Також було роз’яснено місце знаходження укриттів.

 

       На першій за час навчання в НУБіП виховній годині було обрано одноголосно старостою групи Піскуна Владислава. На актуальні питання, щодо особливостей навчального процесу, правил проживання в гуртожитку, принципам роботи структур та підрозділів університету та деканату факультету дав роз’яснення куратор.

        Багато питань ставили студенти щодо роботи студентських гуртків, спортивних секцій та проведення дозвілля загалом. На всі питання були отримані відповіді від куратора та заступника декана Наталії Клименко.

       В ході знайомства з НУБіП група відвідала і наукову бібліотеку НУБіП та її філію, ботанічний сад та інші цікаві та видатні місця НУБіП, пов’язані з історією та сьогоденням нашого навчального закладу.

Андрій Сагун,

куратор академічної групи, доцент

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook