Атестацію аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів

12 вересня 2022 року

       12 вересня 2022 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулася атестація аспірантів, що проходять навчання за двома освітньо-науковими програма 204-Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207-Водні біоресурси та аквакультура.

       Атестація відбувалась в очно-дистанційному форматі. В атестації прийняло участь 30 аспірантів факультету за двома спеціальностями.

   Голова атестаційної комісії: декан факультету тваринництва та водних біоресурсів кандидат ветеринарних наук, доцент Кононенко Руслан Володимирович ознайомив присутніх з наказом ректора Станіслава Ніколаєнка «Про атестацію аспірантів» № 583 від 01.09.22 та представив аспірантам членів атестаційної комісії:

  • Беха Віталія Валерійовича, гаранта ОНП «Водні біоресурси та аквакультура», доктора сільськогосподарських наук, професора, завідувача аквакультури;
  • Рубана Сергія Юрійовича, гаранта ОНП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», доктора сільськогосподарських наук, професора, завідувача кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин;
  • Чумаченка Івана Петровича, кандидата сільськогосподарських наук, доцента, директора НДІ технологій та якості продукції;
  • Угнівенка Анатолія Миколайовича, доктора сільськогосподарських наук, професора, завідувача кафедри технологій виробництва молока та м’яса;
  • Сахацького Миколи Івановича, доктора сільськогосподарських наук, професора, завідувача кафедри біології тварин;
  • Голубєвої Тетяни Анатоліївни, кандидата сільськогосподарських наук, доцента, секретаря атестаційної комісії.

     Під час звітування здобувачів третього рівня вищої освіти атестаційна комісія особливу увагу звернула на стан виконання індивідуального плану, зокрема його наукової складової, виконання і апробації досліджень, наповнення дисертації, публікаційну активність.

     Молоді науковці доповіли про етапи проведення наукових досліджень, наповнення дисертації та опублікування за звітний період статей у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях.

      За результатами обговорення звітів атестаційною комісією схвалено рішення про атестацію здобувачів ступеня доктора філософії.

Т. Голубєва,
секретар НДІ технологій та якості продукції
І. Чумаченко,
директор НДІ технологій та якості продукції


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook