ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

1 вересня 2022 року

      31 серпня 2022 року в дистанційному форматі відбулося засідання педагогічної ради коледжу. На початку роботи директор Сергій КРОПИВКО привітав завідуючу їдальнею Тамару ВОЙНУ з присвоєнням почесного звання «Заслужений працівник НУБіП України». Далі він ознайомив присутніх з рішенням кадрової комісії щодо заміщення вакантних посад викладачів коледжу. Приємним моментом стало те, що педагогічний колектив поповнився нашими колишніми випускниками.

     Педагогічна рада затвердила зміни у структурі коледжу, які представила колективу помічник директора з кадрової роботи Людмила ЛИС. Відтепер у закладі освіти функціонуватиме три відділення – технічне, економічне, природних ресурсів.

     Заступник директора з навчальної роботи Віктор СИДОРКО подав на затвердження педагогічною радою зміни до графіку освітнього процесу в І семестрі 2022 навчального року.

     Іванна Гетманьчик, заступник директора з виховної роботи, ознайомила присутніх з вимогами щодо проживання здобувачів освіти у гуртожитку та перебування їх у коледжі за умов очного навчання.

 

Наталія ГАПОНЮК, завідуюча НМК


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook