Атестація аспірантів невід’ємна складова успішного захисту дисертації

20 вересня 2022 року

12 вересня 2022 року в інституті відбулася атестація аспірантів усіх форм навчання, які навчаються на освітньо-наукових програмах «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Деревообробні та меблеві технології» за 2021-2022 навчальний рік.

Атестаційною комісією (створеною наказом № 583 від 1 вересня 2022 р.) у складі директора НДІ Романа Василишина (голова комісії), гарантів ОНП – Олени Колесніченко, Віктора Миронюка та Юрія Цапка, професорів – Петра Лакиди та Сергія Ковалевського, а також секретаря Каміли Покотилової, дистанційно заслухано детальні звіти 34 аспірантів за результатами виконання ними освітньої на дослідницької складової ОНП.

Особливістю цьогорічної атестації стало обговорення проблемних питань здійснення досліджень в умовах воєнного стану. Через військову агресію проти України частина аспірантів повністю або частково втратили свої дослідні об’єкти, частина перебуває закордоном, що значно ускладнює проведення наукових досліджень. За результатами обговорення комісією рекомендовано надати академічну відпустку на наступний навчальний рік п’яти аспірантам різних форм навчання (Анастасії Горлушко, Тетяні Касіч, Ірині Макарь, Валентину Кондратюку, Катерині Федині).

Загалом аспіранти інституту продемонстрували успішне виконання своїх індивідуальних планів за звітний період як у напрямі виконання освітньої складової ОНП, так і за показниками публікаційної активності, збору польових дослідних даних та підготовки текстової частини дисертаційної роботи. Атестаційна комісія щиро вітає аспірантів з успішною атестацією та бажає успіхів у процесі подальшого навчання.

Директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва
Роман ВАСИЛИШИН
Гаранти освітньо-наукових програм
Олена КОЛЕСНІЧЕНКО, Віктор МИРОНЮК та Юрій ЦАПКО

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook