Зустріч студентів гуманітарно-педагогічного факультету з представниками ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»

5 вересня 2022 року

У межах розширення співпраці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та гуманітарно-педагогічного факультету з ПрАТ «МХП» з питань практичної підготовки здобувачів вищої освіти та формування освітнього середовища, 05 вересня 2022 р. відбулась зустріч у змішаному форматі керівника відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» Олени Азєєвої і фахівця з навчання Ксенії Моторіної зі студентством, в тому числі й зі студентами 2 курсу ОС «Магістр» спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Із вступним словом до учасників зустрічі звернулася декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, яка наголосила, що харчування − це невід’ємна частина нашого життя, необхідна, як повітря, що приносить море задоволень, робить нас працездатними, здоровими і щасливими. У всьому світі цій сфері завжди приділялася найпильніша увага, а фахівці в області організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька привітала учасників та закцентувала увагу на важливості та необхідності проведення подібних зустрічей, адже саме аграрні підприємства України і надають унікальну можливість здобувачам познайомитися та значно удосконалити свою практичну підготовку та розпочати професійний ріст безпосередньо на підприємствах.

Олена Азєєва, керівник відділу професійного навчання ПрАТ «МХП» відразу наголосила на беззаперечній підтримці здобувачів, сприянні у їх професійному зростанні та закріплення їх практичних навичок, які здобуваються у закладі вищої освіти. Приватний сектор, навіть у надскладних умовах воєнного стану, готовий надати допомогу здобувачам та стати високопрофесійними фахівцями в обраній ними галузі, щоб вони змогли в подальшому працювати на відновлення, розбудову і зміцнення нашої держави. Олена Азєєва також окреслила й основні можливі форми співпраці, зокрема у вигляді виробничих екскурсій, виробничих практик та стажувань, про які вона окремо детально розповіла здобувачам.

     

     

Ксенія Моторіна у своїй промові ознайомила здобувачів з історією створення ПрАТ «МХП» (компанія була заснована в 1998 році), його структурою та регіональним розташуванням, на досягненнях підприємства за 20 років існування. Акцентувала увагу на експортно-орієнтованій діяльності підприємства та розширення кола міжнародних партнерів.
Ксенія коротко зупинилась на бреднах, які виробляються ПрАТ «МХП» і нових форматах магазинів «МХП», а також їх регіональному розташуванню. Розповіла цікаві факти про «МХП, зокрема банк-ідей, який існує з 2018 р., де кожен співробітник агрохолдінгу може ознайомитись з напрямки діяльності підприємства, які можна покращити, удосконалити і, відповідно, подати свою ідею. Вона також відмітила, що ПрАТ «МХП» постійно проходить Міжнародну сертифікацію, зокрема ISSO 9001, BRS, HACCP та ін.
По завершенню виступу, співробітники ПрАТ «МХП» відповіли на запитання здобувачів, які виникли під час семінару-наради.

Ми щиро дякуємо Олені Азєєвій та Ксенії Моторіній за плідну та конструктивну роботу. Впевнені, що це початок тісної співпраці гуманітарно-педагогічного факультету з ПрАТ «МХП» у напрямку підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі знань «Міжнародні відносини».

 

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook