Проведено щотижневе засідання деканату з завідувачами кафедр

13 вересня 2022 року

    13 вересня на факультеті аграрного менеджменту відбулася нарада з завідувачами кафедр, організована деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком. На нараді були присутні заступники декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко та Людмила Чорненька, а також керівник міжнародних програм Олена Ковтун.
   Передусім Анатолій Остапчук закцентував увагу присутніх на необхідності забезпечити стовідсоткову присутність студентів всіх курсів на парах. Далі мова йшла про організацію навчального процесу на першому курсі, який уже з понеділка, 19 вересня, починає навчатися в офлайн режимі. Завданням завідувачів кафедр є організація та контроль роботи кураторів уже з перших днів прибуття студентів у стіни університету на навчання. На факультеті триває процес формування академічних груп студентів першого курсу, зокрема, англомовних, що висуває необхідність постійного контакту заступників декана та кураторів зі студентами першого року навчання. Окрім того, потрібно допомогти адаптуватися до нових умов навчання студентам третього курсу, які вступили на факультет аграрного менеджменту після коледжів, зокрема, через організацію для них додаткових лекційних занять.
   Також декан нагадав про профорієнтаційну роботу та початок роботи підготовчих курсів для вступу в НУБіП України. Цього року є студенти, які вступили на факультет аграрного менеджменту після відвідування підготовчих курсів у НУБіП України.
   17 вересня передбачено проведення фахового вступного випробування для вступників у магістратуру, про що також йшла мова під час наради декана з завідувачами кафедр.

 

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook