Визначено найрозумніших: в університеті відбулася інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?»

12 листопада 2014 року
 В університеті розпочався тиждень інтелектуальних ігор. І старт йому дала інтелектуальна гра-змагання «Що? Де? Коли?». Позмагатися сил стало у команд усіх 12-ти навчально-наукових інститутів. Суперниками студентів були і викладачі. До речі ННІ тваринництва і водних біоресурсів був представлений двома командами. Одна з них – «Вулик знань» брала участь поза заліком. На змагання також завітав Кудін Андрій Вячеславович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету, та звернувся до учасників, побажавши їм вдалої гри та перемог.
 
 Проходила гра у три тури. Командам було поставлено 36 запитань. Відповісти на них правильно, як виявилося, - непросто. Адже запитання стосувалися різних галузей знань. Для цього слід мати широкий світогляд, загальну ерудицію, цікавитися і літературою, і подіями різних історичних віх, інформаційними технологіями, мистецтвом. Власне все це і продемонстрували учасники гри.
 
Після оголошення правил розпочався перший тур. Правильні відповіді гравці вітали гучними оплесками. За результатами туру лідерство утримували команди «Q» (ННІ лісового і садово-паркового господарства), «ДаЗДраНаГон» (ННІ бізнесу), «Winamp,W,W -  в ночи» (український ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей) та «Неудержимые» (викладачі). У другому етапі найкмітливішими виявилися «ДаЗДраНаГон», «Winamp,W,W -  в ночи» та «Гастроном» (ННІ рослинництва, екології та біотехнологій). Четвірка кращих за результатами останнього туру виглядала так: «Q», «ДаЗДраНаГон», «Неудержимые» (викладачі) та «Аурум» (природничо-гуманітарний ННІ).
 
Тож боротьба за чемпіонське звання розгорілася між командами-лідерами. Всі учасники боролися до останнього, однак у загальному підсумку було визначено кращих. Беззаперечними переможцями  стали студенти ННІ бізнесу, які дали 19 правильних відповідей, – команда «ДаЗДраНаГон». Друге місце посіла команда «Q» ННІ лісового і садово-паркового господарства, яка відстала від суперників лише на два очки. І, нарешті, третій результат (16 очок) показали студенти із «Winamp,W,W -  в ночи» (Український ННІ інформаційного і телекомунікаційного забезпечення агропромислової та природоохоронної галузей). Із результатом у 15 очок до п’ятірки кращих потрапила команда викладачів, а закрили її  представники ННІ рослинництва, екології та біотехнологій.
 
 
 
 
 
Але на цьому тиждень інтелектуальних ігор не завершується. Сьогодні о 17:00 в центральній їдальні відбудеться турнір-відеореалій. А 13 листопада Клуб Знавців Студентської організації університету запрошує на гру «Брейн-ринг».
 
Ольга Наконечна
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook