Відкрита лекція старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Криворота Олега Григоровича з дисципліни «Бухгалтерський облік»

5 вересня 2022 року

Згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних і практичних занять в осінньому семестрі 2022-2023 навчального року на економічному факультеті, 05 вересня  2022 р. на 1 парі відбулася відкрита лекція старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Криворота Олега Григоровича з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Рахунки бухгалтерського обліку і подвійний запис» для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» економічного факультету. Лекція проходила в дистанційному режимі з використанням програми Webex. 

 

 

Олег Григорович на лекційному занятті розглянув питання щодо призначення і будови рахунків бухгалтерського обліку, суть подвійного запису і кореспонденції рахунків, розкрив рахунки синтетичного і аналітичного обліку, їх взаємозв’язок та вплив на прийняття управлінських рішень, охарактеризований план рахунків та їх класифікація. Велася жвава дискусія щодо подвійного запису та кореспонденції рахунків.

 На лекції були присутні: відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А., заступник декана економічного факультету з навчальної роботи к.е.н., доцент Нагорний В.В., завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Гуцаленко Л.В., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Калюга Є.В., д.е.н., професор кафедри статистики та економічного аналізу Савчук В.К., доценти кафедри обліку та оподаткування Боярова О.А., Дерев’янко С.І., Слєсар Т.М., Данілочкіна О.В., Ганяйло О.М., Мельянкова Л.В., Шевчук К.В., Литвиненко В.С.

 Лекція була проведена на високому професійному рівні. Усі студенти приймали активну участь в обговоренні дискусійних питань.

 Людмила Мельянкова, к.е.н.,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook