Вступна кампанія 2022: у приймальній комісії НУБіП знову завізно

29 серпня 2022 року
   Короткий екскурс в історію. У старі часи українські хлібороби, зібравши урожай, цілими валками звозили зерно на помол до млинів. І звалося цей процес коротко і ємно – завізно. І вози, і млини зараз експонати музеїв, а слово залишилося і прижилося.

   І от саме воно дуже підходить до буднів приймальної комісії НУБіП. Особливо, коли тут знову велелюдно.

   Сьогодні випускники на базі повної загальної середньої освіти отримали рекомендації на держбюджет, говорить відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський. Цьогоріч тільки на денну форму бакалаврату отримано 1200 рекомендацій
   До 2 вересня вступники повинні встигнути подати оригінали документів на зарахування. А коли згадати, що їхня географія досить широка, та враховуючи воєнні будні країни, то і добиратися до університету багатьом з них доводиться зараз нелегко. Тож і зрозуміло, чому у приймальній комісії так людно.

 

 

   Хоча вчорашній школярці з міста Вишневе Київської області Аліні Макаровій, яка мріє стати перекладачкою, до Голосієва не так вже і далеко. Дівчина ледь не з самісінького ранку приїхала до університету, аби серед перших подати оригінали документів на спеціальність «Філологія (германські мови та література) переклад включно (перша німецька)». Про те, що така спеціальність є в НУБіП, дізналася з інтернету, коли моніторила виші і підбирала місце для навчання. І ось мрія вже почала збуватися: до англійської, яку Аліна знає вже досить пристойно, вона планує додати ще німецьку, ба, визначила її як основну.

 

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook