В університеті продовжується вакцинація працівників від Covid-19

26 серпня 2022 року
   В складних умовах воєнного стану життя людини вийшло на передній план навіть по відношенню до світової пандемії. Проте коронавірусна хвороба не зникла у світі, люди продовжують хворіти, а надати вчасну допомогу під час війни є складним завданням. Саме тому важливо продовжувати проведення обов’язкових та рекомендованих щеплень, зважаючи наскільки це можливо в умовах воєнного стану. Як відомо, вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування поширення пандемії в поєднанні з особистими застережними заходами.
 
   Упродовж двох останніх років в Університеті було організовано та проведено вакцинування науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів в системній співпраці з адміністрацією КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. Києва. Ця робота дозволила забезпечити повноцінне функціонування нашого університету та запобігти розповсюдженню COVID-19 у нашому колективі.
   В нинішніх умовах, через зростання захворюваності в Україні та Києві та продовженню коронавірусного карантину знову виникає необхідність вакцинації. У зв’язку з вищезазначеним, оперативний штаб по запобіганню захворювання COVID-19 на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи та розвитку, звертається до директорів ННІ, деканів та відповідальних за вакцинацію із пропозицією про продовження роботи щодо виявлення хвороби та її щеплення. Щеплення буде проводитись вакциною BioNTech/ Pfizer або іншою, що поставляється у медичні установи м. Києва та КНП «Київська міська клінічна лікарня №10».
 
   Списки бажаючих пройти вакцинацію НПП, співробітників та студентів надсилати на email: [email protected]
 
   Нагадаємо, що відповідно до оновленої Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні навіть в умовах війни працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту.
 
 
Ірина Курінна,
провідний фахівець відділу виховної роботи

 та студентських справ ННЦ ВР і СР 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook