Студенти НУБіП України призери шахового фестивалю "НЕЗАЛЕЖНОСТІ - 31"

23 серпня 2022 року

     15-16 серпня поточного року в Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся кваліфікаційний турнір серед шахістів у рамках Шахового фестивалю "Незалежності - 31". Не дивлячись на всю складність проведення занять під час військового стану наш університет дотримується навчальної програми та водночас заохочує студентів до активного способу життя. За підтримки ректорату для молоді зініційовано проведення шахового фестивалю на базі нашого вишу. У фестивалі мали можливість брати участь шахісти столиці і також наші студенти. Університет продовжує традицію виховання інтелектуальної еліти країни не дивлячись на всі виклики сучасності.
     Фестиваль організовано за підтримки Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та Федерації шахів Києва з метою: подальшого розвитку шахів, їхньої популяризації в місті Києві; підвищення майстерності шахістів, особливо серед студентської та учнівської молоді; залучення різних верств населення до занять фізичною культурою та спортом. Суддею турніру був Іван Захарчук, національний арбітр із шахів.

     Попри військовойго стан, молодь із задоволенням долучилася до турніру. Проведенню шахових партій не завадили навіть повітряні тривоги: молоді шахісти терпляче очікували завершення їхнього закінчення у заздалегідь підготовленому бомбосховищі і з великим бажанням повертались до шахових партій.
     Шахові партії були напружені та цікаві. Перше місце посів Назар Тарнавський (студент 4-го курсу спеціальності 202 - Захист і карантин рослин) – набрав 8,5 очок із 9 можливих.

     Із призерів шахового турніру також відзначу студентів спеціальності 151 - Автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій, які посіли друге та третє місце. Це Резвін Євген (студент 2-го курсу) - 2 місце (набрав 7 очок з 9 можливих); Галіченко Михайло (студент 2-го курсу) – 3 місце (набрав 7 очок з 9 можливих). Усі призери турніру - члени спортивного клубу "Шаховий король НУБіП України". При цьому наші студенти за результатами участі в шаховому турнірі виконали норму 3-го шахового розряду.

 


     Вітаємо переможця та призерів шахового турніру!
     Усім учасникам міцного здоров'я і постійного розвитку шахової майстерності! Вдячність організаторам у підтримці проведення шахового фестивалю.

 


Тарас Лендєл, доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook