Конкурс «Дебют першокурсника»

5 листопада 2014, 15:00
Навчально-науковий інститут ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва

5 листопада в ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва пройшов вже традиційний конкурс «Дебют першокурсника»!

Конкурс розпочався з флеш-мобу на тему «Заучки»! Всі талановиті студенти мали можливість продемонструвати свої таланти. Не дивлячись на те, що це їх перший виступ на нашій сцені, вони трималися гідно. Такої веселої атмосфери інституті вже давно не було. Всі «потонули» в свої справи, турботи навчання ..., а сьогоднішній день - одна з тих небагатьох можливостей весело провести час. Як і в минулі роки, наш факультет ветеринарної медицини користується популярністю серед абітурієнтів, тому на нашій сцені виступало аж 10 груп першого курсу! Безумовно, всі дуже талановиті і прекрасні! Як звичайно, студенти факультету ветеринарної медицини по-доброму сміялися над своїм студентським життям: як здати анатомію, вижити в гуртожитку і виспатися! У такій прекрасній атмосфері ми перебували 4 години, але все має закінчуватися. На самий кінець студентська організація підготувала заключний номер та ще раз підтвердила, що «МИ ЄДИНІ» і «УКРАЇНА ЄДИНА». Переможених серед першокурсників не було, кожна група була по-своєму оригінальною і відповідно отримала перемогу у одній з 7 номінацій . Директор ННІ академік
Цвіліховський М.І., голова журі конкурсу нагородив студентів відповідними грамотами та солодкими подарунками.

Інтрига конкурсу затягувалась і всі хотіли почути кого журі визначило «кращими серед кращих»:
3 місце - 10 група, 2 місце - 4 група, 1 місце - 7 група.
У привітальному зверненні декан факультету ветеринарної медицини Прус М. П. наголосив! «Це один з найкращих Дебютів Першокурсника за останні 5 років!» - не можна не погодитися зі словами Дійсно, Дебют був просто приголомшливий, спасибі за це нашим чудовим ПЕРШОКУРСНИКАМ-2014!!!
Деканат факультету ветеринарної медицини
та СО факультету ветеринарної медицини.
5.11.14р.

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook