Вступна кампанія на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук в розпалі

20 серпня 2022, 23:35

Вступна компанія 2022 р. на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету рухається відповідно до встановлених Міністерством освіти і науки України термінів і вже має певні результати. Кожного дня, за неухильного дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів, кафедру відвідують абітурієнти з батьками з метою подачі документів на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Проведена активна та масштабна профорієнтаційна робота в закладах загальної середньої освіти співробітниками кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та студентами – майбутніми міжнародниками охопила практично всю територію нашої держави. Не менше важливим є розповсюдження інформації про Національний університет біоресурсів природокористування і біоресурсів України, гуманітарно-педагогічний факультет та кафедру міжнародних відносин і суспільних наук в соціальних мережах, таких як Фейсбук, Тік-Ток та різних телеграм каналах, що дає свої певні позитивні результати.

     

З початку вступної компанії кожного дня колективом кафедри, очолюваної доктором політичних наук, професором Шевчуком Олександром Володимировичем, надається допомога приймальній комісії гуманітарно-педагогічного факультету в прийомі абітурієнтів та їх батьків, наданні кваліфікованої інформаційної, консультаційної та роз’яснювальної підтримки.

 

 


Сергій Білан,
професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook