Відбулося перше засідання кафедри у новому навчальному 2022-2023 році

12 серпня 2022 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

 12 серпня відбулося першу у новому навчальному році засідання кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності. Засідання проводилося в змішаному форматі. 

Завідувачка кафедри д.б.н. Алла Клепко привітала усіх з початком нового навчального року, наголосивши на складності майбутнього навчання в реаліях воєнного часу.
Викладачі кафедри хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять, громадянську відвагу і самовідданість, сили духу, стійкість та героїчний подвиг студентів та викладачів нашого університету, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.
Алла Клепко повідомила про закінчення проведення інструктажів з питань безпеки життєдіяльності під час воєнного стану для викладачів та студентів університету, які тривали з 5 по 12 серпня, подякувала усім науково-педагогічним працівникам кафедри, які допомагали при проведенні інструктажів. Також повідомила, що 15 серпня 2022 року інструктаж з практичного відпрацювання питань безпеки життєдіяльності буде проводити доц. Лариса Піскунова.
Звичайно головним питання засідання було готовність кафедри до початку осіннього семестру нового навчального року. Завідувачка повідомила, що кафедра успішно пройшла перевірку на готовність до навчального року 2022/2023, а саме оновленні робочі програми та силабуси дисциплін, які забезпечує кафедра, наявність оновленої навчально-методичної літератури, готовність лабораторій до проведення занять.
 
 
Значна увагу були приділена вступній кампанії, яка наразі триває в університеті. Алла Клепко звернула увагу на умовах та термінах вступної кампанії як на ОС Бакалавр, так і Магістр. Було обговорено можливості залучення більшої кількості абітурієнтів на спеціальність «Екологія». Також мова йшла про шляхи продовження профорієнтаційної роботи в умовах воєнного стану.
 Завідувачка кафедри закцентувала увагу на публікаційній активності НПП, підготовці наукових проектів, пошуку партнерів та грантів для участі у конкурсах, що оголошені програмою Горизонт Європа.
 
 
Секретар кафедри,
доцент Лариса Піскунова
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook