Вступні випробування для майбутніх здобувачів PhD за спеціальністю 091 Біологія

18 серпня 2022 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД

 17 серпня 2022 року стартували вступні випробування для вступників на здобуття третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (PhD) за галуззю знань 09 «Біологія» із спеціальності 091 Біологія (освітньо-наукова програма «Біологія»).

З дотриманням протиепідемічних заходів та правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації вступних випробувань вступники: Наталія Сергійчук і Дмитро Халонєн складали іспит перед комісією під головуванням декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, професора, доктора сільськогосподарських наук Юлії Коломієць. Члени комісії: доктор біологічних наук, професор, професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого, гарант освітньонаукової програми «Біологія» Лілія Калачнюк, доктор біологічних наук, професор, професор кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Ігор Гудков, доктор біологічних наук, доцент, доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Ольга Бойко, кандидат біологічних наук, доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Андрій Чурілов.
Вступники показали грунтовні знання із обраних напрямів біології, представили свій професійний досвід та продемонстрували готовність привнести в галузь біології нові відкриття та здобутки на благо вільної і незалежної України.
Поряд із відповідями на білети та додаткові запитання кожен вступник представив свої дослідницькі пропозиції, які достатньо високо були оцінені науковими керівниками та підтверджені екзаменаційною комісією.
Бажаємо вступникам успіхів у поступі біології на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!
 
Гарант ОНП «Біологія» Лілія Калачнюк
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook