Випускниця столичної школи Вероніка Слинчук обрала спеціальність «Менеджмент» в НУБіП першим пріоритетом

18 серпня 2022 року
   Випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Вероніка Слинчук бажає стати студенткою факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.
  • Вероніко, звідки Ви дізнались про НУБіП України і які переваги університету вплинули на Ваш вибір?

— Для ознайомлення нас, школярів, з перевагами навчання в НУБіП України, в школу № 265 приходила старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Павлівна Драмарецька. Остаточно визначилась з вибором після того, як відвідала День відкритих дверей НУБіП України і, зокрема, факультету аграрного менеджменту та ознайомилась з освітньо-професійною програмою «Менеджмент». Так і зупинила свій вибір на спеціальності 073 Менеджмент. Причин для цього виявилось вдосталь: можливість навчання в англомовній групі, проходження навчальних та виробничих практик у вітчизняних компаніях та закордоном, навчання за подвійними дипломами.
  • Які Ви маєте досягнення, хобі?

— Я відвідувала додаткові заняття з вивчення англійської мови та отримала диплом рівня «Intermediate». Навчаючись у школі, неодноразово успішно допомагала в організації різноманітних заходів та свят, за що отримувала грамоти та відзнаки. Також брала активну участь у деяких із них і як учасниця, оскільки, до моїх хобі належать вокал та хореографія. Сподіваюсь студенткою продовжувати займатися цією справою, адже маю високий рівень комунікабельності й безліч цікавих ідей. Вважаю, що навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України повністю задовольнить мої очікування.
  • Вероніко, чому Ви обрали спеціальність «Менеджмент»?

— Вважаю, що менеджмент пронизує всю організацію, торкається практично всіх сфер її функціонування. В управлінській діяльності завжди присутнє дещо таке, що не піддається кількісному аналізу і яке прийнято називати мистецтвом управління. Тому, через присутність творчого потенціалу в моїй особистості, впевнена, що найефективніша реалізація відбудеться саме в цій сфері. Вірю, що НУБіП України втілить мою мрію в реальність і я стану кваліфікованим працівником.
  • Про що мрієте і ким плануєте працювати?

— Планую працювати SMM-менеджером, займатися просуванням web-сайтів, різних послуг та товарів через інтернет-площадки, соціальні мережі та блоги. Такий менеджер проводить моніторинг ринку, налагоджує комунікації.
  • Дуже дякуємо Вам, Вероніко, за розмову та за вибір. Бажаємо успіхів у навчанні!

 
Розмовляла Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook