Ярошенко Андрій: юрист – професіонал, який стоїть на сторожі закону

18 серпня 2022 року
   Ярошенко Андрій – цьогорічний випускник опорного закладу освіти «Ходосівський заклад середньої освіти» Феодосіївської сільської ради Обухівського району Київської області, нині – вступник на спеціальність 081 «Право».

  • Андріє, звідки Ви дізнались про нас?

— Насправді про Національний університет біоресурсів і природокористування України я знаю давно – багато друзів та знайомих навчаються у виші. Чув від них лише схвальні відгуки. Детально саме про юридичний факультет дізнався з сайту НУБіП та факультетського каналу на платформі «YouTube».

  • Професія юриста не лише престижна, а й складна. Чим зумовлений Ваш вибір?

— Ще в дитинстві, побачивши по телебаченню фрагмент про події на Євромайдані, я почав задумуватись про справедливість, про необхідність забезпечення законності та правопорядку, про важливість дотримання встановлених державою правил. Згодом вирішив, що хочу бути юристом – професіоналом, який стоїть на сторожі закону. Я почав більше уваги приділяти вивченню історії, правознавства, англійської мови. Також виховував у собі риси, потрібні для юриста: відповідальність, стресостійкість, уміння працювати з людьми та вселяти довіру, цілеспрямованість та наполегливість.

  • Що очікуєте від навчання?

— Звичайно, знань. А ще – нових знайомств, нових вражень, нового досвіду.

  • А які плани на майбутнє?

— Зараз досить складно робити далекоглядні прогнози. Але я дуже хочу зайняти свої місце у повоєнному відродженні нашої держави, захищати права та інтереси громадян, будувати демократичну, правову Україну! Впевнений, що саме навчання на юридичному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України дозволить мені ці плани реалізувати!

Тамара Новак,
доцент кафедри аграрного, земельного та
екологічного права ім. акад. В.З. Янчука

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook